skip to main content

ESPAI IDIOMES: Qui som?


Null


Espai Idiomes és una nova escola d’idiomes que compta amb un grup de professionals de l’ensenyament d’idiomes, especialitzat en diferents edats. El nostre objectiu és facilitar l’aprenentatge d’una llengua estrangera de manera natural i amena, adaptant-nos a cada alumne/a segons l’edat i les necessitats.
 
foto1L’aprenentatge
 
El nostre professorat ben qualificat i experimentat garanteix una alta qualitat acadèmica.
La nostra aproximació comunicativa permet que cada alumne/a tingui l’oportunitat de desenvolupar les seves aptituds, tan oral com escrites, i aprengui d’una manera més efectiva.
 
Seguim un sistema d’avaluació continuada, tant per a adults com per a joves, oral i escrit, que queden reflectits en informes.
 
Cal fer un aprova de nivell i una entrevista per tal d’incorporar-se al nivell i a la classe més adequats.
 
Metodologia
 
A Espai Idiomes creiem que la millor manera d’aprendre una llengua és parlant, escoltant, llegint i escrivint sense oblidar la importància de fomentar l’autonomia d’aprenentatge en els  nostres alumnes. Entenem doncs que l’ús de l’idioma és el mitjà i el fi de l’aprenentatge d’aquest, situant l’idioma en un context, necessitat, amb un fi i un interlocutor determinats on les estructures gramaticals i el lèxic cobren sentit. L’error es percep com una font de coneixement ja que a partir d’aquest ampliem, construïm i adquirim coneixement i capacitats. Així doncs a Espai Idiomes apostem per una metodologia d’aprenentatge basada en l’aprenentatge per projectes així com s’ha demostrat en nombroses recerques dins les aules.
 
foto1Project based learning (PBL) / L’aprenentatge per projectes és una metodologia educativa dinàmica en la que els alumnes s’enriqueixen de coneixement i habilitats buscant donar una resposta a una pregunta complexa, un problema o un repte del món real i aplicar-ho. A l’aula, l’alumne és el centre i protagonista del seu propi aprenentatge mentre que el professor passa a ser un guia, facilitador i tutor del seu aprenentatge. Per mitjà dels projectes es fomenta l’autonomia dels alumnes a desenvolupar les seves pròpies estratègies d’aprenentatge, així com assolir competències tant importants com aprendre a aprendre, útils per a qualsevol persona a qualsevol edat a l’hora d’aprendre un idioma o qualsevol altre tipus d’estudi o activitat que es proposi fer al llarg de la vida; des de l’escola fins la vellesa. 
 

Espai Idiomes també disposa d’un servei de traduccions, classes de francès, alemany, xinès, català i espanyol per a estrangers.
 
Descompte familiar per a membres de la mateixa família

 
El centre disposa d’instal·lacions adaptades segons la llei d’accessibilitat
 
Preparació pels exàmens oficials.
 
Equivalència amb el marc comú europeu.

Oferim també classes de repàs per a alumnes d´E.S.O. i Batxillerat. Pregunteu a la recepció.

Dades de contacte:


ESPAI IDIOMES
Telèfon/Fax: 93.587.29.29
Correu electrònic: espaidiomes@gmail.com
Adreça: c/ Sant Pere, 11 bis
Codi Postal: 08191 Rubí (Barcelona)Descomptes especials a comerços pels alumnes d'Espai Idiomes [veure llistat]